Свідоцтва

Мій Бог - Бог чудес    

07.10.2011, 15:11

Перше чудо. У квітні 1997 року я захворіла: пухлина в животі, гнійники та двостороннє запалення легень. Одним словом – цілий “букет”. Коли мене привезли до лікарні, то після обстеження медики сказали, що треба робити операцію. Я була виснаженою, почувала себе дуже погано. Протягом тижня я лежала під крапельницею. Лікарі сказали, що треба робити переливання крові. Мене оглядали різні спеціалісти та професори. Я, фактично, готувалася до операції. Але Бог зробив чудо! Одного дня до лікарні прийшли віруючі й помолилися за мене. І Бог мене зцілив. Операцію відмінили, навіть не треба було переливати кров. Бог мене зцілив повністю! Бог підняв мене, укріпив. До сьогоднішнього дня у мене немає проблем із здоров`ям.

       Мій Бог, Якому я служу – Чудесний, Всесильний, Живий і Вічний. Вся слава і подяка тільки Йому!

 

Друге чудо. Ви знаєте, Отець Небесний бачить і знає наші серця. У Нього є план для життя кожної людини.

       Я по-справжньому примирилася з моїм Небесним Батьком, покаялася у гріхах, прийняла Ісуса Христа в своє серце. Господь  дарував мені спасіння і вічне життя.

       У грудні 1999 року у церкві “Відродження” проводилося водне хрищення. Я хотіла стати членом цієї церкви, охриститися у воді, адже Ісус охристився Сам і наказував усім зробити це.

       Але у мене була одна проблема. До цього часу один або два рази на рік на нозі з’являлася червона пухлина, яку в народі називають “рожа”. І ось, перед самим водним хрищенням вона з’явилася знову. Під час цієї хвороби температура піднімається до 40 градусів, і не можна допускати, щоб уражене місце контактувало з водою. Я взяла лікарняний. Коли я читала Біблію, Бог постійно відкривав мені місця про водне хрищення. І я без сумнівів охристилася. Хвороба мене не зупинила. І я дякую моєму Богу, тому що з тих пір ця хвороба зникла! Слава нашому Господу!

 

Третє чудо. Бог благословив мене чудовою онучкою. Коли ми забирали її з пологового будинку, я побачила у неї на голові пухлину розміром з куряче яйце. Це мене дуже насторожило. Через десять днів була призначена операція: гематому треба розрізати або витягати шприцом кров. Я дуже хвилювалася, адже це – малесенька дитинка, і раптом – така операція!

      Я почала молитися за свою онучку. Також ми молилися за її зцілення у церкві. І Бог знову зробив чудо – ця пухлина (гематома) повністю зникла! Ми навіть не йшли до лікарів.

       Я так вдячна Богу за все, що Він мені дає. Знаєте, з Богом жити прекрасно. Він благословляє нас у нашому житті, обіцяє нам майбутнє на небесах разом із Ним – Величним Небесним Батьком! Слава Отцю і Сину, і Святому Духу! Амінь.

 

Надія Романиця

м. Івано-Франківськ

церква "Відродження"