Події

В Івано-Франківську відбувся піст і молитва за українську молодь    

28.03.2017, 15:55

     24-25 березня в Івано-Франківську відбувся молитовний з’їзд об’єднання християнських євангельських церков Слави Божої. Пастори церков об’єднання молились за пробудження молоді в Україні, за духовну спрагу християн, за спасіння нашого народу та за мир і Боже благословення в Україні.

     Черговий з’їзд відбувся в Домі молитви церкви Слави Божої. Два дні християни з Івано-Франківська, Львова, Черкас, Дрогобича, Долини, Калуша та інших міст посвятили для посту і посиленої  молитви. Проведення спільної молитви стало хорошою традицією для багатьох віруючих євангельських церков, Господь явно відповідав на горливу молитву Своїх дітей. Під час важливих подій у суспільстві ми неодноразово стояли у пості і молитві згоди за чесні і справедливі вибори, за недопущення прийняття законопроекту про усиновлення дітей одностатевими парами та за інші проблеми, які хвилювали тоді все українське суспільство.

 

     На відкритті з’їзду проповідував пастор церкви Слави Божої Володимир Прудиус. Він наголосив, що сьогодні наша держава переживає час свого становлення, і кожен, хто вважає себе українським патріотом і християнином, не повинен стояти осторонь, а приєднатися до молитви. Основною темою з’їзду стала молитва за молоде покоління, щоб Бог спасав і пробуджував, благословляв і піднімав молодь для служіння Господу, для розбудови сильної держави. Багато з присутніх передавали записки з іменами молодих людей - своїх друзів, однокласників, одногрупників. Ми піднімали ці записки перед Божим лицем і молились за покаянння та спасіння молоді.

      Посвятивши свій час спільній молитві, усі були наповнені Божим миром, радістю та вірою. Наприкінці ми подякували Господу і віддали Йому усю славу та честь!